CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 4 April 2011

ini hidop akuw!!!!!

aku nak cta skit sal mak aku nie......
ada la aritu mak aku ngadu kat aku kta dya terasa dgn prangai abg n kakak aku selepas depa KAHWIN!!!!
aku pon x tau la nak kta apa sbb aku pon dah x kahwin lagi nak wat apa kan!!1hahahaha
mak aku ckp "dah la mama penat dok urus depa punya majlis tapi lepas tu mama jugak yg kena kemas apa suma n pastu dah x ingat dah nak blk rumah. klu nak balik rumah pon ada sebab ja...
aku rasa t rya mesti dah x rasa meriahnya lg!!!!\hahahaha
sebab t dah x cukop la family kami......

Saturday, 2 April 2011

CINTA SEJATI

sudah dua tahun aku mengharapkan cinta dari dia tp apa daya dya lebih memilih org lain dari aku!!!hahahaha.....gila ayat pasrah....tp mcm mnapun aku akan tetap tunngu dya smpai la aku dah berjumpa dgn org yg boleh membuka pintu hatiku semula.....hahaha. well 4 the boy i hope that u know my feelings 4 u but infortunately aku x ada keberanian nak bg tau dya...hahaha
cuma dya seorang yang pernah aku suka smpai sekarang!!!!

Wednesday, 30 March 2011